maanantai 22. helmikuuta 2010
Pannupizza
Pannupizza
pohja ( määrä riittää kahteen pannupizzaan):
3 dl vettä
1/3 pakettia hiivaa
1 tl sokeria
1 tl suolaa
vehnäjauhoja
oliiviöljyä
Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liota hiiva siihen. Sekoita joukkoon 1 dl jauhoja sekä suola ja sokeri. Lisää oliiviöljyä haluttu määrä. Alusta taikinaa lisäämällä jauhoja vähitellen kunnes saat tasaisen taikinan. Laita liinan alle kohoamaan n. puoleksi tunniksi.
Jaa taikina kahtia ja painele se öljytyn vuoan pohjalle.
täytteet:
tomaattikastiketta
tuoreita tomaatteja
oreganoa
hyvää juustoa
Täytä pizza tomaattikastikkeella, viipaloiduilla tomaateilla, oreganolla ja juustolla. Paista 225c kunnes juusto on kullanruskeaa.
Kuuman pizzan päälle tein oliiviöljystä, valkosipulista ja tuoreesta basilikasta seoksen jolla pizza voidellaan heti uunista ottamisen jälkeen.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti