maanantai 22. helmikuuta 2010

Pannupizza

















Pannupizza

pohja ( määrä riittää kahteen pannupizzaan):

3 dl vettä
1/3 pakettia hiivaa
1 tl sokeria
1 tl suolaa
vehnäjauhoja
oliiviöljyä

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liota hiiva siihen. Sekoita joukkoon 1 dl jauhoja sekä suola ja sokeri. Lisää oliiviöljyä haluttu määrä. Alusta taikinaa lisäämällä jauhoja vähitellen kunnes saat tasaisen taikinan. Laita liinan alle kohoamaan n. puoleksi tunniksi.
Jaa taikina kahtia ja painele se öljytyn vuoan pohjalle.

täytteet:

tomaattikastiketta
tuoreita tomaatteja
oreganoa
hyvää juustoa

Täytä pizza tomaattikastikkeella, viipaloiduilla tomaateilla, oreganolla ja juustolla. Paista 225c kunnes juusto on kullanruskeaa.
Kuuman pizzan päälle tein oliiviöljystä, valkosipulista ja tuoreesta basilikasta seoksen jolla pizza voidellaan heti uunista ottamisen jälkeen.

Ei kommentteja: