torstai 9. huhtikuuta 2009
Rahka-mandariinitorttu
Töihin "piti" tehdä pääsiäshyvää kahvipöytään. Torttu maistui kaikille paremmin kuin hyvin ja ohjetta pitkikin kopioida sitten kaikille:) Oli kyllä aika namia!
Rahka-mandariinitorttu
pohja:
n. 10-12 kpl kaurakeksejä (kantolan!)
100g margariinia
täyte:
500g rahkaa
2 dl kuohukermaa
1,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 keltuaista
1 rkl vehnäjauhoja
päälle:
2 tlk säilykemandariineja
2 dl mandariinimehua
1 dl hyytelösokeria
Murskaa keksit ja sekoita ne sulatettuun margariiniin. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan tai korkeareunaisempaan piirakkavuokaan. Esipaista pohjaa 175c n. 5 min.
Valmista täyte sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Kaada pohjan päälle ja paista torttua uunissa 175c 30-40 min, kunnes täyte on hyytynyt pinnan kuitenkaan ruskistumatta.
Anna tortun jäähtyä ja lado mandariinilohkot päälle. Valmista hyytelö pakkauksen ohjeen mukaan.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti