lauantai 23. toukokuuta 2009
Juusto-ruohosipuliskonssit
Tämän ohjeen löysin myös kinuskikissan sivuilta. Muokkasin ohjetta sen verran, että käytin ruisjauhoja vehnäjauhojen ohella enkä laittanut sinappia. Näistä tuli todella ihania!
Juusto-ruohosipuliskonssit
5 dl vehnäjauhoja
2 dl ruisjauhoja
4 tl leivinjauhetta
1 tl cayennepippuria
1 tl suolaa
200g viola valkosipulituorejuustoa 2 % rasvaa
1 dl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
120g juustoraastetta (mahd. kevyttä)
2 dl rasvatonta maitoa
Sekoita kulhossa jauhot, leivinjauhe, pippuri, suola, tuorejuusto, ruohosipuli ja n. puolet juustoraasteesta. Tee taikinan keskelle kuoppa ja kaada maito siihen. Sekoita notkeaksi taikinaksi. Jos taikina tuntuu liian kuivalta, lisää tilkka maitoa.
Laita taikina jauhotetulle alustalle ja kauli tai painele se n. 2 cm pakuiseksi. Ota taikinasta leipäsiä pyöreällä muotilla, laita ne pellille, voitele maidolla ja jaa loput juustoraasteesta pinnalle ja paista 200c n. 15 min. Parhaita aivan tuoreina!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti