keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Lasagne


















Ohje on muuten sama kuin kasvislasagnessa, mutta kasviskastikkeen tilalle tein kastikkeen soijarouheesta. Omasta mielestäni tuli ihan hyvää, mutta soijarouhe-ennakkoluuloinen perheenjäsen oli vähän eri mieltä...


Lasagne


Soijarouhekastike:

1 iso sipuli
valkosipulia
n. 2 dl soijarouhetta sekoitettuna tilkkaan vettä (ei tarvitse liottaa, lisää sen verran vettä, että soijasta tulee kosteaa)
1 pss texmex- mausteseosta jauhelihalle
1 dl vettä
1 tlk tomaattimurskaa chilillä maustettuna
mausteita, esim: cajunmaustetta, mustapippuria, oreganoa, soijakastiketta...


Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli, kuullota niitä hetki pannulla öljyssä. Lisää soijarouhe sekä texmexpussi, vesi ja tomaattimurska. Hauduta hetki, lisää mausteita maun mukaan. Kokoa lasagne kasvisversion mukaan.

2 kommenttia:

Petruska kirjoitti...

Hehe, soijarouhe-ennakkoluuloisia piisaa.:D
Tähän liittyen, ootko kokeillu ikinä tehdä niin että kuumennat eka öljyssä runsaasti mausteita, sitten lisäät soijarouheen ja pyörittelet jonkin aikaa. Sitten pikkuisen vettä joukkoon että rouheet turpoaa, ja loppuruoka sitten tehdään normaalimalliin....tulee vähän parempaa!

susihukkanen kirjoitti...

Joo en ole tuolla menetelmällä kyllä keksinyt kokeilla, täytyy varmaan testata seuraavan kerran! Kiitos vinkistä!