sunnuntai 2. elokuuta 2009

Vuohenjuusto-yrttiperunat



















Vuohenjuusto-yrttiperunat


perunoita (esim. pieniä, uusia perunoita kokonaisina, jos käytät tavallisia perunoita, voi ne paloitella sopiviksi)
maustamatonta jugurttia (esim. ns. partajugurttia)
vuohenjuustoa (mielellään ei liian pehmeää)
tuoreita yrttejä (esim. timjamia, rosmariinia, tilliä, ruohosipulia)
suolaa
pippuria


Keitä perunat kypsiksi. Tee sillävälin jugurttikastike, sekoita jugurttiin hienonnetut yrtit, vuohenjuusto sekä suola ja pippuri. Valuta vesi pois perunoista, anna ihan pieni hetki jäähtyä ja kaada kastike päälle ja sekoita varovasti. Kuumana peruna imee itseensä enemmän makuja.

Vuohenjuustokammoisille voi tehdä oman version esim. fetajuustosta.

Ei kommentteja: