sunnuntai 2. elokuuta 2009
Vuohenjuusto-yrttiperunat
Vuohenjuusto-yrttiperunat
perunoita (esim. pieniä, uusia perunoita kokonaisina, jos käytät tavallisia perunoita, voi ne paloitella sopiviksi)
maustamatonta jugurttia (esim. ns. partajugurttia)
vuohenjuustoa (mielellään ei liian pehmeää)
tuoreita yrttejä (esim. timjamia, rosmariinia, tilliä, ruohosipulia)
suolaa
pippuria
Keitä perunat kypsiksi. Tee sillävälin jugurttikastike, sekoita jugurttiin hienonnetut yrtit, vuohenjuusto sekä suola ja pippuri. Valuta vesi pois perunoista, anna ihan pieni hetki jäähtyä ja kaada kastike päälle ja sekoita varovasti. Kuumana peruna imee itseensä enemmän makuja.
Vuohenjuustokammoisille voi tehdä oman version esim. fetajuustosta.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti