sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Tacoja ja meksikolaistyylistä riisiä

















Tacot on niin hyviä, vaikka itse niiden syömisestä ei kauheasti nauti, kun kaikki täytteet leviävät syliin yhden puraisun jälkeen:). Lisäksi tein meksikolaistyylisen riisilisäkkeen, jonka valmistamiseen kannattaa käyttää ihan tavallista riisiä eikä esim. basmatiriisiä, sillä meksikolaisintialainen fuusioratkaisu ei ollut kovin hyvää;). Ja ruokaisamman version saa lisäämällä riisin joukkoon esim. papuja, päälle vielä kunnon nokare ranskankermaa ja tarjoamalla lisäksi salaattia sekä maissilastuja.


Meksikolaistyylinen riisi


sipulia
valkosipulia
reilu puoli purkkia aurinkokuivattuja tomaatteja
punainen paprika
tabascoa
kasvisliemikuutio

Kuullota sipulia ja valkosipulia kattilassa hetki, lisää kuutioitu paprika ja tabasco. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit soseeksi tehosekottimessa tai vastaavassa ja lisää kattilaan. Lisää sopiva määrä riisiä, vesi ja kasvisliemikuutio. Keitä kypsäksi ja tarkista maku.

Tacojen täytteenä oli taannoin tehtyä soijarouheseosta jonka kaivoin pakkasesta, salaattia, avocadoa, tomaattia, juustoraastetta ja juustodippiä.

Ei kommentteja: