lauantai 3. tammikuuta 2009

Kikhernecurry

















Kikhernecurry


4:lle


1 sipuli
1 yksikyntinen valkosipuli
2-3 tl garam masalaa
1-2 tl currya
1 rkl kurkumaa
mustapippuria
chiliä oman maun mukaan
puolikas kasvisliemikuutio
puolikkaan sitruunan mehu
1 tlk kikherneitä ( käytin bonduelle merkkisiä, tölkin kokoa en muista)
1 pieni tlk kookosmaitoa tai loraus kookoskermaa
2 dl ruokakermaa
4 tomaattia


Kuullota sipulia ja valkosipulia pehmeiksi öljyssä. Lisää mausteet sekä kikherneet. Lisää joukkoon kookosmaito (tai kerma) sekä ruokakerma, kasvisliemikuutio sekä sitruunan mehu. Hauduta n. 20 min. Lisää loppuvaiheessa reiluiksi paloiksi paloitellut tomaatit.

Ei kommentteja: