lauantai 3. tammikuuta 2009
Kikhernecurry
Kikhernecurry
4:lle
1 sipuli
1 yksikyntinen valkosipuli
2-3 tl garam masalaa
1-2 tl currya
1 rkl kurkumaa
mustapippuria
chiliä oman maun mukaan
puolikas kasvisliemikuutio
puolikkaan sitruunan mehu
1 tlk kikherneitä ( käytin bonduelle merkkisiä, tölkin kokoa en muista)
1 pieni tlk kookosmaitoa tai loraus kookoskermaa
2 dl ruokakermaa
4 tomaattia
Kuullota sipulia ja valkosipulia pehmeiksi öljyssä. Lisää mausteet sekä kikherneet. Lisää joukkoon kookosmaito (tai kerma) sekä ruokakerma, kasvisliemikuutio sekä sitruunan mehu. Hauduta n. 20 min. Lisää loppuvaiheessa reiluiksi paloiksi paloitellut tomaatit.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti