perjantai 2. tammikuuta 2009

Katkarapupasta



















Katkarapupasta

2:lle


1 sipuli
puolikas yksikyntinen valkosipuli
1 lime
reilu puoli pulloa Heinz sundried tomato sause- kastiketta
n. 2 dl vettä
puolikas kasvisliemikuutio
chiliä oman maun mukaan
mustapippuria
n. 15o g katkarapuja
(suolaa)


Kuullota hienonnettua sipulia ja valkosipulia pehmeiksi öljyssä. Lisää Heinz- kastike. Pese lime huolellisesti ja raasta kuori joukkoon sekä purista myös mehu. Lisää vesi, kasvisliemikuutio, chili ja mustapippuri. Hauduta n. 10 min. Lisää katkaravut. Älä anna ruoan enää kiehua. Tarkista maku. Tarjoile pastan kanssa.


3.5.2009
Tein taas pitkästä aikaa tätä ruokaa ja yllätys yllätys tuota Heinzin kastiketta ei ollut enää valikoimissa, ainakaan parista kaupasta niitä ei löytynyt. Käytin sitten tilalla puoli purkkia aurinkokuivattua tomaattitahnaa (olisko merkki ollut Scalia tms) ja sitten muutaman ruokalusikallisen Pastella chili-valkosipuli pastakastiketta. Ja ihan hyvää tuli.

Ei kommentteja: